Seizoen 2015-2016: ‘Alice in wonderland’

Alice (Marieke Koomen) is een doodnormaal meisje die op een dag met haar zus buiten gaat spelen. Ze verveelt zich omdat die zus van haar alleen maar een beetje zit te lezen in een boek zonder plaatjes. En wat heb je nou aan een boek zonder plaatjes?
Dan ziet Alice opeens een wit konijn (Cristel Schermer) met een horloge. Alice holt achter het konijn aan en valt natuurlijk in een konijnenhol. En zo komt ze in Wonderland terecht. De Rode Koningin (Astrid Groot) laat haar zien dat de wereld een heel groot schaakbord is. En als ze op de achtste rij komt, de laatste rij, dan zal ze koningin zijn! Maar voor ze daar is ontmoet ze de meest vreemde, maffe en gekke figuren die je je maar kunt bedenken. Want wat dacht je van de Gekke Hoedenmaker (Gerda Breed) en de Maartse Haas (Marieke Boots) die altijd thee drinken, of de vervelende tweeling Tweedeledee (Gerard Strooper) en Tweedeledom (Roen Hoogland). De wazige Witte Koningin (Simone ter Weijden), Lory (Femke Moons), Dodo (Ymie Bierma) en Bijna Schildpad (Marieke Boots), of… Het zijn er te veel om op te noemen. Niets is logisch in Wonderland, alles is onbegrijpelijk en raar.
Probeer het verhaal dus maar niet te begrijpen, het lukt je toch niet! Geniet gewoon van alle vrolijke, spannende en vreemde dingen in deze voorstelling!

image image image image image